Visualització de contingut web

Comunitat

gvHIDRA, com a projecte de programari lliure, se sustenta amb una comunitat d'usuaris que col·laboren en l'evolució de les diferents funcionalitats que aporta el framework. Per a facilitar la comunicació entre els membres, la comunitat oferix una sèrie de servicis:

Forja

Com a projecte de Programari Lliure, gvHIDRA està ubicat en una forja que permet el desenrotllament col·laboratiu de la ferramenta.

En el nostre cas, la forja es troba disponible en l'enllaç:

amb accés anònim als fonts en :

Llista de suport a usuaris

Ací podeu fer arribar les vostres peticions d'ajuda relacionades amb l'ús de la ferramenta, així com els suggeriments que considereu oportunes per a la seua millora.

L'enllaç per a la subscripció a esta llista és:

Enllaç per a veure el fil de les consultes fetes en la llista:

Servicis d'arxiu

Els servicis d'arxiu permeten realitzar busques en l'històric de missatges de les llistes de distribució simulant el funcionament tipus "foro". D'esta manera, es pot seguir l'evolució dels missatges de la llista i contestar-los sense eixir de l'aplicació.

Es pot accedir a les llistes de gvHIDRA des de la interfície de nabble en:

podent accedir als missatges, obtindre orígens RSS i inclús escriure a la llista.

Com puc col·laborar?

Per a poder col·laborar amb en el desenrotllament de gvHIDRA i tindre accés als reposadors en accés escriptura, has de firmar la Contributor License Agremment i fer-la arribar a la DGTIC. Per a més informació sobre la CLA pot llegir este document.