Listas de distribución

Listas de distribución

Registrar email

(*) Adreça de correu electrònic és obligatori

Prova de verificació

Anular suscripción email

(*) Adreça de correu electrònic és obligatori

Prova de verificació

Texto legal

El responsable del tractament de les dades que està proporcionant en aquest formulari és la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions C/ La Democràcia, 77 Edif. B1 – 1a planta (46018 València). El tractament s'identifica com a CONTACTE-gvHIDRA i la seua finalitat és habilitar un punt de contacte.

El tractament té com a base de legitimació l'interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seues dades personals per a aquest fi específic. "Se l'informa que té la possibilitat de retirar el seu consentiment en qualsevol moment sol·licitant-lo a aquesta mateixa adreça, en aquest mateix formulari, o enviant un mail a gvhidra@gva.es"..

Les persones interessades en aquest tractament tenen dret a sol·licitar l'accés a les seues dades personals, a rectificar-los i a suprimir-los, així com a limitar o oposar-se al tractament d'aquests, així com a no ser objecte de decisions individuals automatitzades. Podran exercir aquests drets mitjançant escrit dirigit al responsable del tractament, acreditant la identificació de la persona interessada, o bé accedint al tràmit telemàtic de la seu electrònica de la Generalitat (si es disposa de certificat digital):

https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=19970

Les dades facilitades es conservaran durant el temps que l'usuari estime.

No està previst cedir les dades facilitades a tercers, excepte en els casos en què existisca l'obligació legal de fer-ho.

No està previst realitzar transferències internacionals de dades.

Si les persones interessades entenen que s'han vist perjudicades pel tractament o en l'exercici dels seus drets, poden presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a través d'https://www.aepd.es/es/la-agencia/donde-encontrarnos. També pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de la Generalitat a través del correu electrònic dpd@gva.es o bé dirigint escrit a Passeig de l'Albereda, 16, 46010 - València.